Loje Pacman në Kështjellën Drakula

Dashurën Pacman-së është rrëmbyer nga Drakula.\r\x3cbr\x3eShfleto sallat e kështjellës për të gjetur atë.
Shmangni shkop dhe të mbledhë të gjitha shpërblimet.

Controls.
Arrow keys: Leviz pacman.

Të gjitha lojrat
Loje-pacman-ne-keshtjellen-drakula
Votimi 35
Për 28
Këqijat 7
Shënim 80%
9