Pacman lojë me cogs dhe rojet

Mblidhni të gjitha cogs pa marrjen e kapur nga rojet. Për të luajtur, përdorni arrow çelësat në tastierën tuaj.

Të gjitha lojrat
Pacman-loje-me-cogs-dhe-rojet
Votimi 10
Për 9
Këqijat 1
Shënim 90%
9