Pacman lojë me një Demi dhe një Ninja

Mblidhni të gjitha topat e bardhë, pa marrjen e kapur nga ninja dhe miqtë e tij.

Të gjitha lojrat
Pacman-loje-me-nje-demi-dhe-nje-ninja
Votimi 25
Për 20
Këqijat 5
Shënim 80%
9