Pacman lojë me një lepur dhe qentë çmendur

Ndihmë në këtë lepur të rrëmbyer të gjitha karrota, i kushtoj vëmendje të qenit tërbuar!

Të gjitha lojrat
Pacman-loje-me-nje-lepur-dhe-qente-cmendur
Votimi 40
Për 28
Këqijat 12
Shënim 70%
9