Pacman lojë me një virus dhe antitrupat

Në këtë lojë stil Pacman, ju jeni një virus dhe ju duhet të mbledhë të gjitha topat pa marrjen e kapur nga antitrupave. Good Luck!

Të gjitha lojrat
Pacman-loje-me-nje-virus-dhe-antitrupat
Votimi 8
Për 3
Këqijat 5
Shënim 37%
9