Pacman lojë me potions dhe gjyshe

Për të luajtur këtë lojë e Pacman, ju duhet të përdorni arrow çelësat në tastierën tuaj, të mbledhë të gjitha topat që varen poshtë. Gjithashtu marr potions vendosur rreth lojës për të fituar forcë, dhe sulmuar gjyshe që janë të mbrapshta.

Të gjitha lojrat
Pacman-loje-me-potions-dhe-gjyshe
Votimi 6
Për 2
Këqijat 4
Shënim 33%
9