Pacman lojë - Neon Genesis Evangelion

Për të luajtur këtë lojë e Pacman, ju duhet të përdorni arrow çelësat në tastierën tuaj, të mbledhë të gjitha topat që varen poshtë. Gjithashtu marr sendet e purpurtë vendosur rreth lojës për të fituar forcë, dhe sulm monsters që janë të mbrapshta.

Të gjitha lojrat
Pacman-loje-neon-genesis-evangelion
Votimi 12
Për 7
Këqijat 5
Shënim 58%
9