Pacman fa la seva primera aparició en arcades el 1979 al Japó sota el títol de Puck Man, derivats de PakuPaku japonesa que denota l'acció d'obrir i tancar la boca.

El joc, creat per Tohru Iwanati per a la companyia japonesa Namco, va fer la seva Deixeu anar 22 maig 1980 al Japó i té un èxit llegendari aviat amb 100.000 unitats venudes en aquest any.

El 1981, MS Pacman va fer la seva sortida a atreure als jugadors, la majoria En lloc dels jugadors per ser home. El 1982, Super PacMan i Més PacMan que estan sorgint. Aquestes dues extensions estan marcades per la introducció del factor aleatori, i la substitució de les pastilles amb la fruita. A continuació, Pac i Pal, Junior PacMan PacMan i el professor fan la seva aparició el 1983. Professor PacMan serà un fracàs perquè només 400 terminals es produirà. El flop continua l'any següent amb el llançament de PacLand, inspirat en la sèrie de televisió que no ofereix res interessant per fer als jugadors. Aquest és el final de la PacMan era després de 4 anys que han marcat la història dels videojocs.

El 1988, Pacman és tornant a poc a poc en el mercat amb el llançament de PacMania disponible a Megadrive i NES. Namco està tractant d'innovar aquest joc 3D, incloent la possibilitat de donar a PacMan saltar, però el joc té un munt d'errors, incloent incapaç de deixar caure unes pastilles o fantasmes semblen ser més de 4. Retorn a la 2D el 1993 amb el llançament de Gameboy PacAttack, una divertida barreja de Tetris i Pacman. La

joc consisteix a apilar el bloc fantasma pels nostres herois menjar. Nou fracàs el 1994, Pacman 2, que és el resultat de PacMan, amb un joc molt limitat.

1995 serà l'any del llançament de Pac-in-time, en un joc de plataformes Game Boy, ja que hi ha desenes de persones. Hem recollir una certa pastilles suficients per pujar els nivells.

El Pacman més important del Món, llançat el 2001 a la Playstation, que tot el joc de Mario en el joc de plataformes en 3D amb 36 nivells a la tecla. MS Pac Man Maze Madness i la febre són també PacMan va aparèixer el mateix any a la Playstation, el joc en MPMM laby La febre en 3D i multijugador de combat, on hi ha una altra Namco personatges del joc. 2001 va ser un gran any d'èxit groga per al Camembert.

El 2002, Pac-Man World 2 és alliberat en Gamecube i Playstation 2, molt bo Joc de plataformes en 3D, però, però el principi és el mateix, que li dóna un aspecte repetitiu en l'univers que envolta al nostre herois, a la dreta o Namco hauria innovar! El seguirà el Món 3 el 2006.

El 2005, Pac-Pix i Pac'n'roll a terme a Nintendo DS. En pix, que ha de dibuixar cap avall fantasmes PacMan-and-roll té diversos Els nivells en 3D laberint.

Finalment, PacMan Partit, va ser llançat el 2010 en Wii, i es compon de 50 mini-jocs d'arcade, per celebrar 30 anys de Pacman.