Авантурите на Pacman во пеколот

Соберат сите жолти топчиња без да те фати духови. Игра со користење на стрелките на тастатурата.

Сите игри
Авантурите-на-pacman-во-пеколот
Гласањето 17
За 10
Негативностите 7
Имајте на ум 58%
9