Авторски Pacman игра

Помогне Pacman јадат сите на играта Pac-непцата без да бидат фатени од страна на духовите што демнат во лавиринтот.
Користете ги стрелките за да играат.

Сите игри
Авторски-pacman-игра
Гласањето 27
За 21
Негативностите 6
Имајте на ум 77%
9