Забава забава на Pacman

Целта е едноставна, мора да се соберат сите топки кои се во лавиринт. Добра игра!

Сите игри
Забава-забава-на-pacman
Гласањето 14
За 7
Негативностите 7
Имајте на ум 50%
9