Игра Pacman во Замокот на Дракула

Девојка Pacman е беше киднапиран од страна на Дракула.\r\x3cbr\x3eРазгледате просториите на замокот за да се најде неа.
Избегне лилјаци и ги собира сите бонуси.

Контроли.
Копчињата со стрелки: Премести Pacman.

Сите игри
Игра-pacman-во-Замокот-на-Дракула
Гласањето 35
За 28
Негативностите 7
Имајте на ум 80%
9