Игра Pacman - Pacman Напредно

Целта е едноставна, ќе мора да им помогне на Pacman да се соберат сите на играта Pac-непцата. Добра игра!

Сите игри
Игра-pacman-pacman-Напредно
Гласањето 231
За 181
Негативностите 50
Имајте на ум 78%
9