Класичен Pacman игра

Целта е едноставна, што треба.помогне да се приберат сите Pacman играта Pac-непцата.кои се во колото.
Да се ​​игра употреба.стрелките на тастатурата.на вашата тастатура. Добра игра!

Сите игри
Класичен-pacman-игра
Гласањето 72
За 57
Негативностите 15
Имајте на ум 79%
9