Супер брза игра Pacman

Соберат сите топки без да се погодени од духови. Сите игра со стрелките на тастатурата.

Сите игри
Супер-брза-игра-pacman
Гласањето 39
За 32
Негативностите 7
Имајте на ум 82%
9