Трампа Pacman

Усогласување на три духови минимум иста боја за да ги исчистите и да им помогне на Pacman! Два начини на игра се достапни: против часовникот, или се додека не се повеќе движење е можно.

Сите игри
Трампа-pacman
Гласањето 12
За 7
Негативностите 5
Имајте на ум 58%
9