Уби го Pacman

Целта на играта е.убие Pacman.ги даваат да се сними топката на главата, ќе имаат помалку од една минута да се отстрани голем број на Pacman.
Да се ​​игра употреба.стрелките на тастатурата.и да се движи топката.на space.да се направи тоа отскокнување.

Сите игри
Уби-го-pacman
Гласањето 14
За 10
Негативностите 4
Имајте на ум 71%
9