Флеш игра Pacman

Соберат сите на играта Pac-непцата без да го привлечат вниманието на духови. Игра со користење на стрелките на тастатурата.

Сите игри
Флеш-игра-pacman
Гласањето 2
За 1
Негативностите 1
Имајте на ум 50%
9