3D Pacman игра со Џорџ Буш во Белата куќа

Помош Џорџ Буш да ги собереш објекти милување на подот без неа се фатени од страна на духовите на бели куќи.

Сите игри
3d-pacman-игра-со-Џорџ-Буш-во-Белата-куќа
Гласањето 30
За 20
Негативностите 10
Имајте на ум 66%
9