Pacman Руж

Pacman се смени бојата, но целта е иста Игра, проголта сите Pac-непцата без тебе фатени од страна на духовите.

Сите игри
Pacman-Руж
Гласањето 10
За 7
Негативностите 3
Имајте на ум 70%
9