Pacman Х-датотека

Изберете го вашиот карактер и вашата платформа и да ја започнете играта се соберат сите топки преку избегнување на било каква форма вонземјани.

Сите игри
Pacman-Х-датотека
Гласањето 40
За 31
Негативностите 9
Имајте на ум 77%
9