Pacman игра со Бик и нинџа

Соберат сите бели топчиња без да се фатени од страна на нинџа и неговите поданици.

Сите игри
Pacman-игра-со-Бик-и-нинџа
Гласањето 25
За 20
Негативностите 5
Имајте на ум 80%
9