Pacman игра со Формула 1

Враќање на користење.стрелките на тастатурата.сите знамиња се на колото.
Бидете внимателни да не да ги позајмите, истата лента како вашиот противник за да се избегне несреќа!.

Сите игри
Pacman-игра-со-Формула-1
Гласањето 7
За 3
Негативностите 4
Имајте на ум 42%
9