Pacman игра со ајкула и октопод

Во оваа игра, Pacman беше заменет од ајкула и октопод со духови, сепак, целта останува иста, мора да се приберат сите Pac-непцата без да се фатени од страна на октопод.

Сите игри
Pacman-игра-со-ајкула-и-октопод
Гласањето 23
За 15
Негативностите 8
Имајте на ум 65%
9