Pacman игра со бели топки

Соберат сите топки да не фати духови. Сите игра со стрелките на тастатурата.

Сите игри
Pacman-игра-со-бели-топки
Гласањето 12
За 8
Негативностите 4
Имајте на ум 66%
9