Pacman игра со вирус и антитела

Во овој стил Pacman игра, вие сте вирус и ќе мора да се соберат сите топки без да се фатени од страна на антитела. Со среќа!

Сите игри
Pacman-игра-со-вирус-и-антитела
Гласањето 8
За 3
Негативностите 5
Имајте на ум 37%
9