Pacman игра со духови кои залак

Соберат сите топки без да се фатени од страна на духови. Добра игра!

Сите игри
Pacman-игра-со-духови-кои-залак
Гласањето 8
За 5
Негативностите 3
Имајте на ум 62%
9