Pacman игра со духови

Целта на играта е да се намали за играње простор на 80% од нејзината вкупна површина, за тоа мора да се подготви линии што не се сигурни да се фатат на духот. Да се ​​игра Користете ги стрелките.

Сите игри
Pacman-игра-со-духови
Гласањето 487
За 388
Негативностите 99
Имајте на ум 79%
9