Pacman игра со зајакот и бесни пци

Помогне на оваа зајаче за да го дофати сите моркови, да обрнат внимание на бесни кучиња!

Сите игри
Pacman-игра-со-зајакот-и-бесни-пци
Гласањето 40
За 28
Негативностите 12
Имајте на ум 70%
9