Pacman игра со кучето и чувари на фунтата

Стражарите сакате да го фати на фунтата Сони (кучето) да се направи euthanize. Му помогне да избега и дафаќа во донесувањето сите коски кои се на вашиот пат..

Советот.: Да се ​​избега на чуварите, зема.зелени chilies.да станат агресивни и да ги нападнеме.

Сите игри
Pacman-игра-со-кучето-и-чувари-на-фунтата
Гласањето 8
За 6
Негативностите 2
Имајте на ум 75%
9