Pacman игра со куче и мачки

Помош ова куче.жнее сите џамлии.кои се во лавиринт. Види за мачки!

Сите игри
Pacman-игра-со-куче-и-мачки
Гласањето 14
За 10
Негативностите 4
Имајте на ум 71%
9