Pacman игра со мажи во црно

Во оваа игра, Pacman беше заменет од страна на човек во црно и на духовите од вонземјани. Соберат сите топки без да се фатат.

Сите игри
Pacman-игра-со-мажи-во-црно
Гласањето 28
За 21
Негативностите 7
Имајте на ум 75%
9