Pacman игра со мало дете

Помош оваа мала момче закрепна сите ѕвезди, користете ги стрелките на тастатурата.

Сите игри
Pacman-игра-со-мало-дете
Гласањето 54
За 44
Негативностите 10
Имајте на ум 81%
9