Pacman игра со напивки и Бабите си

Да ја играат оваа игра на Pacman, морате да го користите копчињата со стрелки на тастатурата, се собираат сите топки што висат надолу. Исто така ги собереш напивки поставени низ игра да се здобијат со сила, и напад на бабите кои се зло.

Сите игри
Pacman-игра-со-напивки-и-Бабите-си
Гласањето 6
За 2
Негативностите 4
Имајте на ум 33%
9