Pacman игра со политички фигури во Пештерата на Елисејската

А верзија на Pacman игра претседателските избори 2007, се најде Саркози, Ројал, Ле Пен, Бајру ... во подрумот на Елисејската. Изберете го вашиот кандидат и да го соберат сите јаболка без да се фатат.

Сите игри
Pacman-игра-со-политички-фигури-во-Пештерата-на-Елисејската
Гласањето 1
За 0
Негативностите 1
Имајте на ум 0%
9