Pacman игра со часовници

Проголтам сите лисја кои се во лавиринт без да се фатени од страна на чудовишта.

Сите игри
Pacman-игра-со-часовници
Гласањето 11
За 5
Негативностите 6
Имајте на ум 45%
9