Pacman игра со cogs и гарда

Соберат сите cogs без да се фатени од страна на стражарите. Да играте, искористете ги копчињата со стрелки на вашата тастатура.

Сите игри
Pacman-игра-со-cogs-и-гарда
Гласањето 10
За 9
Негативностите 1
Имајте на ум 90%
9