Pacman игра со Fastfood Роналд Мекдоналд е

Јадете што повеќе хамбургери што е можно без да бидат фатени од страна на Роналд Мекдоналд е. Игра со стрелките на тастатурата.

Сите игри
Pacman-игра-со-fastfood-Роналд-Мекдоналд-е
Гласањето 18
За 12
Негативностите 6
Имајте на ум 66%
9