Pacman игра со Pacos

Во оваа игра инспирирана од Pacman, мора да се движат за добивање на Pacos бонус поени секој пат кога ќе добие една бонус, сениште се појавува.

Игратасе игра во целост со глувчето., Кликнете еднаш на Pacos да се започне и потоа се премести начинот на кој сакате.

Сите игри
Pacman-игра-со-pacos
Гласањето 16
За 10
Негативностите 6
Имајте на ум 62%
9