Pacman игра со Sonic 2

Во оваа игра, Pacman беше заменет од Sonic но целта е иста, ви треба.добивање на сите кругови.без да се погодени од духови.

Сите игри
Pacman-игра-со-sonic-2
Гласањето 17
За 11
Негативностите 6
Имајте на ум 64%
9