Pacman игра со Sonic

Во оваа игра, Pacman беше заменет од Sonic но целта е иста, ви треба.добивање на сите кругови.без да се погодени од духови.

Сите игри
Pacman-игра-со-sonic
Гласањето 4
За 3
Негативностите 1
Имајте на ум 75%
9