Pacman игра со Zelda

Помош Zelda.добивање на сите бели топчиња.без неа се фатени од страна на чудовишта.

Совет.: Собери срца, за да стане невидлива, а потоа го нападне вашиот непријатели, без нив ќе се види.

Сите игри
Pacman-игра-со-zelda
Гласањето 6
За 3
Негативностите 3
Имајте на ум 50%
9