Pacman игра - Neon Genesis Evangelion

Да ја играат оваа игра на Pacman, морате да го користите копчињата со стрелки на тастатурата, се собираат сите топки што висат надолу. Исто така ги собереш на виолетова предмети поставени низ игра да се здобијат со сила, и да го нападнат чудовишта кои се зло.

Сите игри
Pacman-игра-neon-genesis-evangelion
Гласањето 7
За 3
Негативностите 4
Имајте на ум 42%
9