Pacman тип игра во пекара

Жетвата сите храна.кои се наоѓаат на теренот: крофни, крофни, хамбургери, топли кучиња ...

Советот.: Избегнувајте надзорникот на рамки, затоа што ако тој те гледа, тој ќе побрзам да се разбуди газдата.

Сите игри
Pacman-тип-игра-во-пекара
Гласањето 12
За 8
Негативностите 4
Имајте на ум 66%
9