Pacman Classic

Целта е едноставна, што треба.помогне да се приберат сите Pacman играта Pac-непцата.кои се во колото.
Да се ​​игра употреба.стрелките на тастатурата.на вашата тастатура. Добра игра!

Сите игри
Pacman-classic
Гласањето 30
За 20
Негативностите 10
Имајте на ум 66%
9